Uudised

Merepäeva sündmused Rannarootsi muuseumis, 1.7.2023

Merepäeva sündmused Rannarootsi muuseumis, 1.7.2023

Rannarootsi Muuseumi pere ootab teid Vanasadama turule, 1.7.2023 kl 12-15. Aadress on Sadama 32, Haapsalu. Tere tulemast!

On suur rõõm, et muusikaga tulevad meid rõõmustama lõõtsaguru Margus Põldsepp ja kitarrivõlur Ott-Mait Põldsepp.

Muuseumi aias on vabaõhukohvik. Menüüs on suitsukala, kalasupp, karask, rabarberikook ja ukrainlapärased maitsed. Neljapäevamemmed küpsetavad pannkooke.

Õnneloos, kus iga loos võidab.

Turulettidel on mett, mitmelt poolt. Pehme jäätis, mullivahvel. Jäätise kokteil, mini pannkoogid, kondentspiima pähklid, maisipulgad piima šokolaadiga, šokolaadikommid. Erinevad suitsulihad, suitsukana, suitsuvorst, värske soolakurk.

Juuretisega leivad, saiad. Kvaliteetsed veinid Prantsusmaalt, mulliga ja mullita, uued bioveinid. Valik kala: Aimi äkiline räime filee, praetursk tomatis ja koduses marinaadis, meriforell brändiga, tiigerkrevetid Tai kastmes jpm. Hoidised. Lilled.

Elulõngad, maranad ja krüsanteemid. Väetised. Kohal mitu käsitöömeistrit, keraamikut, kunstnik. Puidust lõikelauad jm ja ehted, mütsid. Linased ja puuvillased suvemütsid. Linased kootud ja heegeldatud topid. Sokid, kindad, heegeldatud mänguasjad, nukud.

Muuseumis saab aidata kaasa varjevõrgu punumisel.

Kell 12.00 on giidiga ringkäik Rannarootsi muuseumis (3,50 eur).

 

Üritus on Haapsalu-Noarootsi III merepäeva raames. Ujutaakse, aerutatakse. Ja peetakse laata ja lustitakse ka Österbys.